Bungalowtent, type BT

Compleet ingerichte luxe bungalowtent (max. 6 personen)

De luxe bungalowtent is al jaren onze standaard accommodatie, welke bevonden is als een perfecte kampeerbasis. Deze accommodatie staat op vlonders waardoor er een mooi vlakke ondergrond is daarbij is het voorste gedeelte voorzien van vloerbedekking wat prettig en comfortabel is. Het achterste gedeelte zijn de slaapvetrekken. De accommodatie is ruim genoeg om binnen in te verblijven, ook wanneer het weer wat minder is.

Deze accommodatie heeft een keukenblok voorzien van onder andere: diverse borden, diverse schaaltjes, diverse glazen, divers bestek en toebehoren, mokken, pannen (potten) en keukengerei. Naast het keukenblok is een normaal formaat koelkast met vriesvak en een vier pits gasfornuis. Verder is er nog een filterkoffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Uiteraard is er ook verlichting en stroom aanwezig. (Niet geschikt voor hoog wattage apparaten en elektrische auto’s.)
In het leefgedeelte is een tafel en zijn er stoelen aanwezig, deze kunnen ook buiten geplaatst worden. Voor buiten zijn er ook nog of twee relaxstoelen of twee ligbedden en een parasol aanwezig. In de accommodatie is er verder nog handige inventaris aanwezig als stofzuiger, bezem, emmer, jerrycan, droogrek, blik met handveger etc.
Het slaapgedeelte is een afsluitbare binnentent met een middenpad, linker en rechter slaapcabine. De slaapcabines zijn voorzien van één tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en naar gelang het aantal gereserveerde personen zijn de cabines aangevuld met eenpersoonsbedden (70 x 200 cm).
Voor en meestal ook naast de accommodatie is ruimte aanwezig om buiten te kunnen zitten. Vaak kan de auto naast de accommodatie staan en anders wel op de parkeerplaats vlakbij.


Zelf meebrengen
: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.) + slaapzakken/dekbedden en hoofdkussens.

N.B. Per campinglocatie kunnen er minimale verschillen in de inventaris zijn.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!