Extra Luxe Bungalowtent, type LT

Compleet ingerichte extra luxe bungalowtent (max. 6 personen)
Voor de meest verwende gasten heeft Koko Holidays een extra luxe tent ontwikkeld. Deze bungalowtent is gelijk aan de standaard tent, maar voorzien van een groter keukenblok (voor meer kastruimte) en heeft stromend water in de tent. Stoelkussens en magnetron behoren tot de standaard uitrusting. Uiteraard zijn deze bungalowtenten ook voor zien van vlonders en vloerbedekking.

De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok (o.a. potten, pannen, servies en bestek voor 6 personen), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 4 kuip- en 2 relaxstoelen. Natuurlijk ontbreekt een parasol niet, stroom en is er verlichting. Er zijn 2 slaapcabines die ook weer in twee gedeeltes te splitsen zijn met een gangpad ertussen. Standaard is de bungalowtent voorzien van 1 tweepersoonsbed (1,40 x 2,00 meter.) en afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) 1,2,3 of 4 éénpersoonsbedden. Voor de bungalowtent en meestal ook ernaast is voldoende ruimte aanwezig om buiten te zitten.

Zelf meenemen: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.) + slaapzakken of dekbedden en hoofdkussens.


Voor vakantiepark Duinrell is een pas verplicht, neem hiervoor een recente pasfoto mee. U kunt deze ook ter plaatse tegen betaling laten maken.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!