Extra luxe bungalowtent, type LT

Deze accommodatie heeft een groot keukenblok met een koud water spoelbak en is voorzien van onder andere: diverse borden, diverse schaaltjes, diverse glazen, divers bestek en toebehoren, mokken, pannen (potten) en keukengerei. Naast het keukenblok is een normaal formaat koelkast met vriesvak en een vier pits gasfornuis. Verder is er nog een filterkoffiezetapparaat, magnetron en een waterkoker aanwezig. Uiteraard is er ook verlichting en stroom aanwezig. (Niet geschikt voor hoog wattage apparaten en elektrische auto’s.)
In het leefgedeelte is een tafel en zijn er stoelen met kussentjes aanwezig, deze kunnen ook buiten geplaatst worden. Voor buiten zijn er ook nog of twee relaxstoelen of twee ligbedden en een parasol aanwezig. In de accommodatie is er verder nog handige inventaris aanwezig als stofzuiger, bezem, emmer, droogrek, blik met handveger etc.
Het slaapgedeelte is een afsluitbare binnentent met een middenpad, linker en rechter slaapcabine. De slaapcabines zijn voorzien van één tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en naar gelang het aantal gereserveerde personen zijn de cabines aangevuld met eenpersoonsbedden (70 x 200 cm).
Voor en meestal ook naast de accommodatie is ruimte aanwezig om buiten te kunnen zitten. Vaak kan de auto naast de accommodatie staan en anders wel op de parkeerplaats vlakbij. Bij deze accommodatie zit ook een partytent

Zelf meebrengen: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.) + slaapzakken/dekbedden en hoofdkussens.

N.B. Per campinglocatie kunnen er minimale verschillen in de inventaris zijn.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!