Extra Luxe Safaritent, type SF

Compleet ingerichte extra luxe safaritent (max. 6 personen)
Een unieke ervaring is het kamperen in een ruime luxe safaritent. Niet alleen heeft het alle voordelen van een tent, maar ook alle andere voordelen. Deze safaritent is namelijk voorzien van een eigen sanitaire voorzieningen. De safaritent geeft  u het ultieme ‘Glamping’ gevoel door de mooie steigerhoutenmeubels. Slaap in het hemelbed, de bedstee of geniet op de veranda van uw vakantie.
De safaritenten zijn voorzien van een verhoogde houtenvloer. De inventaris is afgestemd om u van alle gemakken te voorzien.
Wanneer standaard luxe niet genoeg is, dan is de safaritent voor u de geschikte keuze.
De indeling is overdekte veranda met aansluitend door de tent onderscheiden, woonkamer en keuken in één. Met een gang voorzien van 2-persoons bedstee, opbergruimte en welke uiteindelijk loopt naar de ‘masterbedroom’ voorzien van 2-persoons hemelbed. Aansluitend in de gang, de badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is aan het einde van de gang de 3e slaapkamer met stapelbed en een los bed.
De Extra Luxe safaritent is ingericht voor 6 personen op basis van 4 volwassenen en 2 kinderen.

In de Extra Luxe Safaritent zijn dekbedden en kussens aanwezig.
Een lakkenpakket kan bij deze accommodatie ter plaatse bij gehuurd worden, kosten hiervoor bedragen: 9,50 euro per persoon per wissel van pakket.

(Accessoires en indeling kan afwijken van de afgebeelde foto's)

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!