Lodgetent, type SL plus

Compleet ingerichte extra luxe lodgetent (max. 6 personen)
De extra luxe lodgetent geeft een echt glamping gevoel door zijn uitstraling en uitrusting. Het dak loopt nog een stuk door en geeft daarmee deze accommodatie een overdekte veranda, wat het buiten zitten nog extra comfort en gezelligheid geeft, daarbij helpt het ook te schuilen voor de zon of een zomers buitje. Deze accommodatie is voorzien van een mooie houtenvloer en niet te vergeten deze heeft een eigen toilet. De accommodatie is ruim genoeg om binnen in te verblijven, ook wanneer het weer wat minder is.

Deze accommodatie heeft een groot keukenblok met koud water spoelbak en is voorzien van onder andere: diverse borden, diverse schaaltjes, diverse glazen, divers bestek en toebehoren, mokken, pannen (potten) en keukengerei. Naast het keukenblok is een groot formaat koelkast met apart vriesgedeelte en een vier pits gasfornuis. Verder is er nog een filterkoffiezetapparaat, magnetron en een waterkoker aanwezig. Uiteraard is er ook verlichting en stroom aanwezig. (Niet geschikt voor hoog wattage apparaten en elektrische auto’s.)
In het leefgedeelte is een tafel en zijn er stoelen met kussentjes aanwezig, deze kunnen ook buiten geplaatst worden. Voor buiten zijn er ook nog twee ligbedden en een parasol aanwezig. In de accommodatie is er verder nog handige inventaris aanwezig als stofzuiger, bezem, emmer, droogrek, blik met handveger etc.
Het slaapgedeelte heeft een toilet en opgesplitste slaapcabines. De slaapcabines zijn voorzien van één tweepersoonsbed (140 x 200 cm), één stapelbed en naar gelang het aantal gereserveerde personen zijn de cabines aangevuld met eenpersoonsbedden (70 x 200 cm). Alle bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden en hoofdkussens. Vaak kan de auto naast de accommodatie staan en anders wel op de parkeerplaats vlakbij

Zelf meebrengen
: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.)

N.B. Per campinglocatie kunnen er minimale verschillen in de inventaris zijn.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!