Luxe 6+2 Bungalowtent, type GT

Compleet ingerichte luxe 6+2 bungalowtent (max. 8 personen)
Voor extra grote gezinnen hebben wij deze bungalowtent voorzien van 3 slaapcabines, plus een extra externe slaapcabine. Deze bungalowtent heeft een groter keukenblok en de inventaris is afgestemd op 8 personen.

In deze extra ruime tent kunnen afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) tot 6 éénpersoonsbedden bijgeplaatst worden.
Uiteraard zijn deze bungalowtenten ook voor zien van vlonders en vloerbedekking.

De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok ( o.a. potten, pannen, servies en bestek voor 8 personen), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 6 kuip- en 2 relaxstoelen. Natuurlijk ontbreekt een parasol niet, stroom en is er verlichting.
Er zijn 3 slaapcabines (2 bijelkaar en 1 apart) die ook weer in twee gedeeltes te splitsen zijn met een gangpad ertussen. Standaard voorzien van 1 tweepersoonsbed (1,4 x 2 meter.) en afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) 1,2,3,4,5 of 6 éénpersoonsbedden. Voor de bungalowtent en meestal ook ernaast is voldoende ruimte aanwezig om buiten te zitten.

Zelf meenemen: uw linnengoed (lakens en handdoeken) slaapzakken of dekens en hoofdkussens.
Voor vakantiepark Duinrell is een pas verplicht, neem hiervoor een recente pasfoto mee. U kunt hem ook ter plekke tegen betaling laten maken.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!