Luxe Bungalowtent, type BT

Compleet ingerichte luxe bungalowtent (max. 6 personen)

Speciaal voor onze gasten hebben wij alle bungalowtenten op vlonders staan en het leefgedeelte is voorzien van vloerbedekking voor een prettig leefcomfort.De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok (o.a. potten, pannen, servies en bestek voor 6 personen), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 4 kuip- en 2 relaxstoelen. Natuurlijk ontbreekt een parasol niet, stroom en is er verlichting. Er zijn 2 slaapcabines die ook weer in twee gedeeltes te splitsen zijn met een gangpad ertussen. Standaard is de bungalowtent voorzien van 1 tweepersoonsbed (1,40 x 2,00 meter.) en afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) 1,2,3 of 4 éénpersoonsbedden. Voor de bungalowtent en meestal ook ernaast is voldoende ruimte aanwezig om buiten te zitten.

Zelf meenemen: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.) + slaapzakken of dekbedden en hoofdkussens.

Voor vakantiepark Duinrell is een pas verplicht, neem hiervoor een recente pasfoto mee. U kunt hem ook ter plekke tegen betaling laten maken.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!