De Brem

Brede zandstranden, hoge duinen, uitgestrekte bossen, karakteristieke dorpjes, kilometers fietspaden en wandelpaden, het is allemaal te vinden op het eiland Schouwen-Duivenland. Op dit meest noordelijke eiland van Zeeland weten ze precies wat de vakantieganger wil. Mogelijkheden in overvloed. Niet alleen zon, zee en strand , maar ook het oude stadje Zierikzee, het watersnoodmuseum en waterland Neeltje Jans zijn zeker een bezoek waard. De camping zelf ligt aan de rand van Renesse midden in een natuurgebied. Hier kunt u te voet of met de fiets genieten van de rust en ruimte. Renesse is één van de bekendste badplaatsen van Zeeland.


Mocht u via de Oosterscheldedam of Zeelandbrug naar het andere eiland van Zeeland gaan gaat er opnieuw een wereld vol mogelijkheden en attracties open.

Plaatsen als Veere, Middelburg, Oostkapelle en Domburg liggen dichtbij. Tevens zijn attracties als miniatuur Walcheren, speelcircus Bambini, het Arsenaal, Cinecity bioscoop en de tropische vogeltuin Utropia niet ver weg meer dan. Ook mag het niet ontbreken aan diverse musea in de omgeving, deze vertellen u bijvoorbeeld meer over de provincie Zeeland.

De andere kant op gaan kan ook, vanaf de camping is bijvoorbeeld Rotterdam ook niet ver meer.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!