De Schotsman

Voor gezinnen met jonge en/of oudere kinderen kunt u met een gerust hart terecht op camping De Schotsman. Door haar unieke ligging direct aan het Veerse Meer en dicht bij het Noordzee strand zijn er genoeg mogelijkheden voor de watersporters. Maar ook diegene die gewoon willen genieten van de rust en ruimte komen zeker aan hun trekken en voor de kids is er volop vertier.

Op deze camping met een oppervlakte van 30 hectare vindt u voldoende ruimte en rust in het midden van een natuurgebied. Rechtstreeks aan het Veerse Meer en slechts 2 kilometer van het uitgestrekte Noordzeestrand (Banjaard). De camping is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals het verwarmde zwembad met waterglijbanen, stroomversnellingen en een waterval. In 2021 is er ook een nieuw binnenzwembad. Ook de watersporters komen hier volledig tot hun recht. Het windsurfcentrum, de zeilschool en de kabel-waterskibaan zorgen voor zowel de beginners, als gevorderde sportieve bezigheden. Voor diegene die liever op het droge sporten zijn er tennisbanen en verschillende sportvelden.


Er zijn nog tal van andere manieren waarop u van uw vakantie op De Schotsman kunt genieten. Het grootste wandelbos van Noord-Beveland grenst direct aan de camping. Gedurende het grootste gedeelte van de vakantie periodes is er een animatie team, die zowel voor jong en oud een uitgebreid programma verzorgen. Centraal ligt een plein waar u heerlijk kunt genieten op het terras met uitzicht op het Veerse Meer en het stadje Veere. Natuurlijk is er ook een gezellig restaurant, bar, snackbar en goed gesorteerde kiosk te vinden. Voor de kinderen zijn er genoeg speeltuinen. De velden zijn gezellig ingedeeld met voldoende ruimte en speeltoestellen.


Er zijn per 5 augustus 2021 op deze camping wel huisdieren toegestaan.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!