De Schotsman

De camping heeft een centrale ligging. Het strand is op korte afstand en het Veerse meer bied veel mogelijkheden. Plaatsen als Veere, Oostkapelle en Domburg liggen op steenworp afstand. Maar ook het historische Middelburg en Waterland Neeltje Jans met de Oosterscheldekering zijn per fiets van de camping goed bereikbaar. Tevens zijn attracties als miniatuur Walcheren, speelcircus Bambini, het Arsenaal, Cinecity bioscoop en de tropische vogeltuin Utropia niet ver van de camping verwijderd. Ook mag het niet ontbreken aan diverse musea in de omgeving, deze vertellen u bijvoorbeeld meer over de provincie Zeeland.


Iets verder van de camping verwijderd, maar goed en snel bereikbaar zijn Goes, Renesse en Zierikzee. De plaatsen bieden volop nieuwe attracties als een ritje in stoomtrein, de vlindertuin tot grote winkel mogelijkheden.

Vanuit de camping kunt u mooie wandel of fietstochten maken. Ongeacht u van rust in de natuur, actie op en om het water of cultuur en historische steden houdt hier in het hart van Zeeland is uw vakantie altijd geslaagd.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!