De Schotsman

De camping heeft een centrale ligging in de provincie Zeeland. Het strand is op korte afstand en het Veerse Meer bied veel mogelijkheden. Plaatsen als Veere (met pontje bereikbaar), Oostkapelle, Zoutelande en Domburg liggen op steenworp afstand. Maar ook het historische Middelburg of Waterland Neeltje Jans met de Oosterscheldekering zijn per fiets vanaf de camping goed bereikbaar. Tevens zijn attracties als Minimundi, Cinecity bioscoop, Terra Maris, Bevrijdingsmuseum, Chocolade museum en Indoor karting Middelburg niet ver van de camping verwijderd. Ook mag het niet ontbreken aan diverse andere musea in de omgeving, deze vertellen u bijvoorbeeld meer over de provincie Zeeland.


Iets verder van de camping verwijderd, maar goed en snel bereikbaar zijn Goes, Renesse, Sluis en Zierikzee. De plaatsen bieden volop nieuwe attracties als een ritje in stoomtrein, Toversluis, Omnium, Berkenhof tropical zoo tot grote winkel mogelijkheden.

Maar ook uitstapjes naar België als Knokke, Gent, Antwerpen zijn ook goed te bereiken met de auto en bieden een goed gevuld programma voor de hele dag.

Vanuit de camping kunt u mooie wandel- of fietstochten maken. Ongeacht u van rust in de natuur, actie op en om het water of cultuur en historische steden houdt hier in het hartje van het toeristische Zeeland is uw vakantie altijd geslaagd.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!