Domaine de la Paille Basse

In een fenomenale bosrijke omgeving ligt bovenop de heuvel de 5-sterren camping Domaine de la Paille Basse. Hierdoor heb je een prachtige locatie waar je uitkijkt op de sprookjesachtige Dordogne en de Lot. Samen met de juiste faciliteiten maakt dit een top basis voor een super leuke vakantie.

Camping Domaine de la Paille Basse richt zich op het hele gezin om een leuke en onvergetelijke vakantie te hebben, zowel de ouders, peuters tot de tieners komen hier aanbod. Of het nu een peuterbad, leuke liedjes en een speeltuintje is voor de allerkleinste. Of glijbanen, tiener lounge, (tiener-)disco, gameroom en leuke (sportieve) activiteiten voor de wat oudere kinderen zijn. De ouders doen natuurlijk gewoon lekker mee, maar genieten ook van het schitterende uitzicht, de prettige ambiance en het heerlijke eten en drinken. letterlijk voor ieder wat wils en dat maakt deze camping niet alleen heel prettig maar met zijn locatie ook heel uniek.

De camping ligt in een groene bosrijke omgeving waar drie middeleeuwse boerderijen na restauratie zijn uitgegroeid tot een volwaardige 5-sterren campinglocatie. Midden in het groene hart van de Lot, vlakbij de Dordogne rivier komt alles tezamen. Actief en passief zijn keuzes die hier perfect naast elkaar passen. Met bezienswaardigheden en faciliteiten dichtbij, ontbreekt deze locatie aan niets om mooie herinneringen te maken.


Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!