Domaine de la Paille Basse

Wanneer men kiest voor een gunstig klimaat en mooie ongerepte natuur, historische bouw als kastelen en rivieren springen er twee gebieden meteen naar voren, de Lot en de Dordogne. Laat deze camping er nou net voor zorgen dat daar tussen niet gekozen hoeft te worden, want het domein ligt precies op de grens van de 2 geweldig groene regio's.

Eigenlijk hebben beide gebieden geen introductie nodig, maar waan je eens in de middeleeuwen als hier op vakantie gaat. Kastelen, burchten en andere middeleeuwse gebouwen zijn hier eerder de regel dan een uitzondering. Maar je kunt hier zelfs nog verder terug in de tijd, met grotwoningen, muurschilderingen in de grot van Lascaux en alles bij elkaar in het Nationaal Prehistorisch Museum in Eyzies de Tayac.


De camping ligt centraal in een driehoek van de gebieden Rocamadour, Sarlat en Collonges La Rouge, wat een scala van mogelijkheden biedt. Natuurlijk zijn de markten noemenswaardig om in deze regio te bezoeken. Maar bezoek ook de kastelen Commarque, Fénelon, Beynac, Castelnaud en/of Milandes. Of de prachtige tuinen van Marqueyssac of Eyrignac.
Natuurlijk kan de omgeving zelf ook tal van activiteiten bieden, als fietsen, wandelen, gewoon een rondje rijden is al prachtig, maar vergeet ook niet de Dordogne rivier zelf, deze biedt ook diverse kano, zwem en wateravonturen.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!