El Delfin Verde

De camping El Delfin Verde is een topcamping gelegen in de zonnig Spaanse Costa Brava. De camping ligt direct aan een mooi en geleidelijk aflopend zandstrand. Watersporters en zonaanbidders kunnen hier volop genieten. Biedt de zee niet genoeg waterpret dan is het enorme zwembad in de vorm van een dolfijn een uitkomst voor een frissende duik.


De camping El Delfin Verde is een camping met een geweldige locatie, direct aan het strand. Dit biedt een uitkomst voor de liefhebbers van zon, zee en strand. Het fijne zandstrand heeft een prachtig uitzicht op een eilanden groep. Op het strand zijn diverse watersportmogelijkheden, zo kunt u hier bijvoorbeeld snorkelen, duiken, surfen of kajakken, tevens zijn hier ook diverse sportactiviteiten, als volleybal en voetbal. Het zwembad met een oppervlakte van 2000m2 heeft verschillende dieptes en een apart gedeelte voor de kleinste.
De faciliteiten zorgen ervoor dat het u aan niets mag ontbreken, zo is er een speelhal, speeltuinen, basketbalveld, 8 tennisbanen, voetbalvelden, 2 paddelbanen, 4 jeu de boules banen, supermarkt, boutique, kapper, kiosk en massage. Ook qua eten en drinken zal het u niet ontbreken, er zijn meerdere eetgelegenheden aanwezig, o.a. snackbar, pizza's, crêperie, yoghurtsalon, ijssalon en 3 restaurants, deze zijn o.a. bij het strand en het zwembad. De camping heeft ook 4 bars, disco en lounge waar u terecht kunt voor een drankje. Ook Wifi mag natuurlijk niet ontbreken. Puur genieten aan de Spaanse kust.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!