El Delfin Verde

Mocht u naast het strand nog een kijkje willen nemen in de omgeving dan is dit uiteraard een mogelijkheid. De Costa Brava heeft een ruige kust welke rijk aan de cultuur is. Zo vindt u langs de kustlijn schilderachtige dorpjes en ongerepte cultuur in het achterland. Niet alleen zullen deze badplaatsen voor diverse toeristisch trekpleisters zorgen, u kunt het ook groter opzoeken, wat dacht u van een bezoekje aan de wereldstad Barcelona. Uitermate geschikt voor winkelen, bezoek Camp Nou (F.C. Barcelona) en het indrukwekkende Sagrada Familia en vele andere impressies.


Op ongeveer 15 km van de camping ligt het Zeereservaat van de Medas-eilanden, een plek die internationaal bekend staat om zijn voortreffelijke duikmogelijkheden.
Tevens zijn er tal van markten, musea, snorkelen, adventure park, boot tochten etc. in de buurt. Op een uur rijden ligt bijvoorbeeld Aqua Brava, een groot glijbanen paradijs. Ook is de boulevard van Platja d'Aro ook zeker een bezoek waard.


Laat u overdonderen door de Spaanse cultuur, heeft u wel eens een overheerlijke echte Spaanse Paella gegeten of een show van Spaanse danseressen met castagnetten? Of gewoon geweldige kip eten in het bekende Can Padrès, inmiddels een begrip rondom Pals. 

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!