La Bastide en Ardèche

Een schitterende camping gelegen direct vol in de ongerepte natuur aan de voet van de erg bekende Ardèche rivier. Tussen de rotspartijen en kastelen waan je helemaal in de Romantische sferen. De Ardèche biedt voor jong en oud vertier van dammen bouwen, zwemmen tot spannende canyoningtochten. Of gewoon tot rust komen en genieten van de omgeving.
 
Midden in de Franse Natuur bevindt zich een rustieke en goed gefaciliteerde camping, welke een perfecte uitvalbasis is voor de actieve vakantieganger die ook nog eens van de heerlijk Zuid-Franse zon wilt genieten.
Naast een indrukkende natuur waarin de camping gelegen is, heeft de camping zelf ook het nodige te bieden. Zoals een groot zwembad, sportvelden, animatie en zelf een bibliotheek. Maar ook een tafeltennis, jeu-de-boules baan, speeltoestellen en recreatiezaal. Daarnaast is er een campingwinkel en wasserette aanwezig. In het hoogseizoen kan er ook gebruik gemaakt worden van het strand direct aan de camping en de Ardèche. Uiteraard is er ook een restaurant, bar met terras en snackbar aanwezig, ook mag tegenwoordig wifi (tegen vergoeding) niet ontbreken.
Het kanovaren kan direct gestart worden vanaf de camping.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!