La Bastide en Ardèche

Het gebied waarin de camping zich bevindt zorgt niet alleen voor prachtige panorama’s, ook zie je hier waar toe het natuurschoon in staat is. Je waant je in deze omgeving helemaal in de romeinse tijd en middel eeuwen. Rotspartijen, grotten, valleien en verzichten vormen het gebied samen met rivieren en authentieke dorpjes. De alom bekende natuur gevormde brug Pont d’Arc geven een beeld van waar de natuur tot in staat is.
Ook is er op korte afstand een survivalpark, quad- en kartingbaan. Ook voor uitdagend wandelen, paardrijden en fietsen leent de omgeving zich uitstekend. Voor de echte waaghalzen is er het canyoning waarbij je met een juiste uitrusting rotsen en rivieren betreed door te springen, zwemmen, klimmen, klauteren en glijden.
Toch wat rustiger aan doen, dan kunt u bijvoorbeeld het Haribo snoepmuseum bezoeken of de krokodillen boerderij. Er kan ook een ritje gemaakt worden met de stoomtrein waarbij u langs tal van bezienswaardigheden en uitjes komt. Zoals een bezoek aan het 55 aquaria tellende aquarium of een bezoek aan het Bamboopark.
Naast die gezellige dorpjes, bochtenenwegen en paden die u in de omgeving tegenkomt kunt u ook wat verder rijden, bezoek dan steden als Montélimar, Valence of Alès. Nog verder richting de Middellandse Zee behoort een dagtrip naar Montpellier of Marseille ook tot de mogelijkheden.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!