La Foux

Kamperen aan de Côte d'Azur, zuiden van de Provence in een goed gefaciliteerd gebied op camping La Foux. Genieten op deze camping met familiare bourgondische gezelligheid, dichtbij Fréjus, Saint Tropez en het strand. Kortom een buitengewoon aantrekkelijke vakantiebestemming.


In een uitzonderlijk mooie omgeving ligt camping La Foux. Een gezellig typisch Franse camping in een aangenaam warm Middellandse zeeklimaat. De temperaturen en de zon zijn ook in het voor- en/of naseizoen zo prettig dat u het zomergevoel zelfs hiermee kunt verlengen. Dit is echt nog een camping waar lekker kamperen voorop staat. Natuurlijk valt hier van alles te doen en wordt er voor jong en oud genoeg georganiseerd om de gasten een topvakantie te bezorgen. Een groot zwembad om heerlijk baantjes te trekken, het andere bad om te dobberen of de bubbelende jacuzzi, zorgen voor voldoende verkoeling tijdens het verblijf. als dit nog niet genoeg is dan is er ook een groot Aquaparc in de buurt. Natuurlijk kunt u voor een goede maaltijd terecht in het restaurant of op het terras. Zelfs uit de omgeving komt men hier graag de gastronomie ervaren. Maar vlak buiten de camping is er ook genoeg van fastfood tot luxe restaurants. Het afhalen van een maaltijd als bijvoorbeeld een pizza is hier ook mogelijk. Op de Jeux-de-boules baan ervaart u de ultieme Franse beleving. De camping heeft diverse leuke activiteiten als aqua gym, animatie, kids club, mooie shows, bingo, karaoke, openlucht disco, dansavonden als salsa etc. Ze zijn wel hoofdzakelijk in het Frans. Natuurlijk staan er voor hen speeltoestellen op de camping.
Omdat de camping zo dicht bij Draguignan ligt biedt dit nog een scala van extra's! (Restaurants, terrassen, ijssalon, winkels, supermarkt, verhuur, markten, cultuur, activiteiten etc.)

.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!