Le Bontemps

In een schitterende omgeving ligt camping Le Bontemps. Idillisch gelegen aan een rustig stromend riviertje en u kampeert hier in een keurig verzorgde camping, waar iedereen zijn uiterste best zal doen de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.


Verborgen aan de oevers van een rivier, tussen Lyon en Valance, heeft Koko Holidays voor u camping le Bontemps geselecteerd. Niet alleen de schitterende omgeving, maar ook de charme van dit park, met bijzondere bomen en prachtige botanische tuin, vijvers met bruggetjes en fonteinen hebben ons doen besluiten onze accommodaties hier te plaatsen. Een riviertje stroomt hier direct langs de camping en doordat deze niet diep is kunnen de kinderen hier veilig dammetjes bouwen of vangen ze met een beetje geluk een forel. Lukt dat hier niet kan er altijd nog een hengeltje uitgegooid worden in de speciale visvijver.


Natuurlijk heeft Le Bontemps meer te bieden. Heerlijk verkoeling kunt u en de kids vinden in het vernieuwde zwembad met glijbaan. Lekker eten in het restaurant, op het terras of neem het lekker mee naar uw accommodatie. De sportievelingen komen ook volledig aan hun trekken op het grote voetbalveld, tennisbaan , volleybalveld of andere sportmogelijkheden. Het animatieteam zal zijn uiterste best doen om ieder naar de zin te maken met het uitgebreid programma. Ontspanning, spel, sport, of niets doen, voor ieder wat wils op camping le Bontemps. De camping is Franstalig, verscheidene personeelsleden en animatie leden kunnen Nederlands. De Koko Holidays beheerders spreken Nederlands en zijn bekend met de omgeving.

Het grote zwembad heeft een overkapping, zo blijft het verwarmde zwembad ook lekker warm. Tevens een nieuw badminton-, volleybalveld en buiten fitness! Ook zijn er wat bomen verwijderd voor meer zon doorlating en is het jeu de boules veld uitgebreid o.a. met zitplaatsen.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!