Le Vieux Port

Wanneer de camping u alsnog niet genoeg vertier kan bieden zijn er in de regio van tien kilometer nog volop activiteiten te doen. Wat dacht u van surfen, golfen, boomklimmen, stand-up paddle, kanoën, kajak, pirogue kano, duiken en/of karting.

U kunt ook de typische Landes dorpjes rond de camping bezoeken zoals Messanges, Vieux Boucau les Bains, Moliets-et-Mâa of Soustons, bezoek leuke marktjes met o.a. Streekproducten.


U zal genieten op de Landes stranden, zoals die van Messanges, met zijn directe strandopgang.
Bewonder de Landes bossen tijdens een wandeling of een fietstochtje, over de fiets- en bospaden in het hart van de natuur.

Ontdek tijdens uw verblijf de bijzondere kanten van onze streek :de pelote basque (Baskisch kaatsspel), de vele arena’s en de voorstellingen, de feria’s, maar ook de foie gras en de plaatselijke gastronomie, zeer aanwezig in de cultuur van de Landes streek!


Als u het zuid-westen van Frankrijk of zelfs Spanje wilt bezoeken, is de Vieux Port een uitstekend vertrekpunt.

U kunt het kuuroord Dax bezoeken, de surfhoofdstad Hossegor, of Capbreton met zijn plezierhaven.
Meer naar het zuiden is er Biarritz, de oceaanstad, met zijn “musee de la mer” (zeemuseum), en de beroemde “Rocher de la Vierge” (rots van de maagd)!


Wanneer u in het Baskenland bent zal u zeker genieten van Saint-Jean-de-Luz, of een van de vele andere typische Baskische stadjes! Wij raden u ook de trein van la Rhune aan, die u mee zal nemen door de betoverende Pyreneeën landschappen.

Zelfs Spanje ligt binnen handbereik. Neem op ongeveer anderhalf uur van de camping een duik in de Spaanse sfeer: ga bijvoorbeeld naar San Sebastian, en ontdek de prachtige landschappen, en een andere cultuur!

Ga zeker naar de Dune du Pyla (hoogste duin van Europa) in het Bassin van Arcachon, en breng een bezoekje aan de Bordeaux wijngaarden als u door de Gironde gaat!

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!