Les 3 Cantons

In het zuiden van Frankrijk, in de streek Tarn-et Garonne gelegen bij de Dordogne en Lot, bevindt zich de mooie en rustig gelegen camping Les 3 Cantons. Het gebied waarin deze camping zich bevindt wordt ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Met de adembenemende omgeving, sfeer en heerlijke temperaturen is dit geen vreemde uitdrukking.
De ligging is midden tussen de bossen en rustig gelegen op een groot perceel, de camping betreft slechts een derde van het gehele perceel. Hierdoor is de camping eigenlijk veel groter dan deze lijkt en maakt het aantrekkelijk het gebied verder te verkennen zo vanaf uw accommodatie. De hele uitstraling is op een natuurlijk manier aangelegd dit zorgt voor een authentiek beeld waarmee de camping geheel in stijl van de omgeving natuur en rust uitstraalt.  

Op de camping zelf is een outdoor sportbedrijf (Kammenga Aventura) gevestigd die onder leiding van Nederlandse gediplomeerde instructeurs een tal van activiteiten organiseert voor jong en oud.

Natuurlijk kunt u op les 3 Cantons gebruik maken van een zwembad , restaurant, snacks, fietsverhuur, tennisbaan, speeltuin, sport veldjes e.d.
Bij genoeg animo worden er ook leuke excursies georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een wandeltocht, wijnproeven of een bezoek aan een hoedenatelier.

In tegenstelling van de meeste Franse campings is deze uitermate geschikt voor gezinnen met wat oudere kinderen.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!