Les 3 Cantons

Dichtbij is het middeleeuws stadje Saint-Antonin-Noble-Val te vinden. Dit pittoreske plaatsje staat bekend om zijn mooie kleine kronkelige steegjes en een gezellig marktplein met zijn vele terrassen. De zondag markt wordt bezocht door mensen uit ge verre omtrek en is zeker een bezoek waard. Aan de poort van de Aveyron en aan de voet van de enorme kliffen van Rock van Angles.

De streek is uitermate geschikt voor een avontuurlijke activiteiten of dit nu wandelen, mountainbiken, klimmen, paardrijden, grotten bezoeken of zwemmen is, maakt niet uit er is voor ieder wel wat wils.

U hoeft u geen moment te vervelen, niet alleen het dorpje Saint-Antonin-Noble-Val ligt op korte afstand, maar ook Penne met zijn overblijfselen van zijn kasteel, Caylus enne middeleeuw stadje aan de rand van Querne en Rouergue, de abdij van Beaulieu eb Rouergue, Bruniquel een dorp gedomineerd door het silhouet van zijn twee kastelen, Cordes du Ciel een gotisch middeleeuwse stad. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden om erop uit te trekken, het meeste ligt op korte afstand van de camping.

Zoekt u het liever wat groter op dan zorgt de stad Toulouse voor nodige shoppen en culturele aspect. Maar er is meer, bezoek bijvoorbeeld het fabriekscentrum van Airbus waar vliegtuigen geassembleerd worden of proef de wijnen van deze, want die zijn er zeer zeker! Wat we ook niet mogen vergeten zijn de markten, brocantes en festivals in de buurt, want de bevolking zelf weet ook wat leuk is!

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!