Les Etangs Fleuris

Met Parijs zo dichtbij is ongelooflijk veel te doen. In bijvoorbeeld maar 25 minuten van de camping is het fantastische amusementspark Disneyland® Resort Paris.

Op een uurtje gelegen bezienswaardigheden van de romantische stad Parijs, breng hier een bezoek aan het Centre Pompidou, de Seine, de Arc de Triomphe en niet te vergeten de Eiffeltoren. Wat ook zeker niet aan uw aandacht mag ontgaan is Versailles, dit prachtige paleis zal waarschijnlijk meer als één dag van u vragen, maar is dan ook één van de populairste bezienswaardigheden in Frankrijk. Het dichterbij gelegen shoppingcenter Val d'Europe is ook zeker de moeite waard. Evenals de kastelen “Vaux le Vicomte”, “Pierrefonds” en “Fontainebleau” of de Middeleeuwse stad van "Provins".


Mocht u naast Disneyland® Paris niet genoeg krijgen van amusementsparken dan is “Parc Astérix” ook zeker de moeite waard. Ook is er een bos in de buurt en “Parc des Félins” waar u leeuwen, tijgers en andere katachtigen vindt. Bent u meer een liefhebber van vis, dan is Sealife ook nabij gelegen.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!