Valldaro

De Spaanse kust en de Costa Brava worden vaak in één zin genoemd. Deze mooie stranden aan deze kust liggen vlakbij camping Valldaro. Deze grote camping is voorzien van alle wenselijke faciliteiten. Zo behoort  lekker zwemmen in één van drie zwembaden tussen de palmbomen tot de mogelijkheden.


Wanneer u zon, zee en strand in uw wensen voor uw vakantie voor komt,  dan zit u aan de Costa Brava op het juiste adres. Deze mooie kustlijn is een ware trekpleister en zorgt voor een levendige sfeer. De omgeving en de camping bieden vele mogelijkheden om aan al uw wensen voldoen. De camping is op kleine afstand van het strand gelegen. Het strand kunt u bereiken te voet, fiets of auto.
Ook op de camping kunt u verkoeling zoeken in één van de drie zwembaden of jacuzzi. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen, is er een sportzone, speelhal en uiteraard de animatie die voor diverse leuke activiteiten zorgt.
De faciliteiten die de camping nog meer heeft te bieden zullen u van gemak voorzien, wat dacht u van een massageruimte, supermarkt, kapper, fietsverhuur etc.
Mocht u na een dagje strand of cultuur nog even na willen genieten aan het zwembad bij de bar, of daarna lekker en hapje eten in het restaurant of Nederlandse eetcafé, het is allemaal mogelijk op camping Valldaro.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!