Informatie


Koko Holidays is bij uitstek dé specialist voor de verhuur van luxe compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op diverse locaties binnen één dag aan te rijden.


Al meer dan 27 jaar hebben wij op meerdere top (kinder-) campings in Nederland, Frankrijk en België onze bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans voor u klaarstaan. Deze zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Hierdoor hoeft u een flink stuk minder mee te nemen op vakantie zowel qua bagage als zorgen en scheelt het u tijd en stress bij de voorbereiding. Zodra u op de camping aankomt kunt u direct starten met genieten, want uw verblijf staat al helemaal gereed. Tijdens uw vakantie heeft u van ons een Nederlands aanspreekpunt. Bij vertrek geen gedoe, want de complete accommodatie en inventaris hoeft niet de auto in.


Daarbij kunnen wij u mooie opties aanbieden die wellicht zelfs met een eigen accommodatie niet mee genomen hadden kunnen worden, wat dacht u van vlonders, vaatwasser, echte bedden etc.


Vakantie is om te ontspannen, bij ons kunt u daar direct mee starten!

 

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!