Extra's bij te boeken


Naast de standaard reservering is het nog mogelijk om enkele extra opties bij uw reservering of accommodatie te voegen.

Alle extra's zijn altijd over geheel gehuurde periode.
.

 • KINDERPAKKET, deze bestaat uit een kinderbedje en een kinderstoel. Niet afzonderlijk van elkaar te huren. Beschikbaar op alle campings, alleen te reserveren op basis van beschikbaarheid.
  .
 • ANNULERINGSREGELING, indien er geannuleerd wordt met een geldige reden (zie voorwaarden) krijgt u alle kosten terug (uitgezonderd de handelingskosten en kosten voor de annuleringsregeling). Alleen mogelijk direct bij de reservering, niet achteraf.
  .
 • HUISDIER, op alle campings (met uitzondering van alle Spaanse campings en camping de Schotsman) zijn huisdieren toegestaan. Het aantal toegestane huisdieren verschilt per camping. Exotische huisdieren op aanvraag. (Let op! Frankrijk heeft specifieke regels betreffend bepaalde rassen, informeer hiernaar)
  .
 • PREFERENTIE, een kostenloze voorkeur. Wij proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. In de meeste gevallen kunnen wij hier aan voldoen. Echter houden wij wel altijd rekening met essenties en aansluitend boeken. Bij algemene voorkeuren zijn wij wel altijd gebonden aan onze plaatsen, een voorkeur 'bij het strand' is dan ook alleen mogelijk wanneer een accommodatie bij het strand staat. In andere gevallen wordt deze voorkeur 'zo dicht mogelijk bij het strand'.
  .
 • ESSENTIE, een betaalde voorkeur. Wanneer 100% zeker wilt zijn van de plaats waar op uw staat, dan kunt u hiervoor een betaalde voorkeur bij boeken. Deze voorkeur gaat altijd in overleg, zodat de voorkeur ook daadwerkelijk nog naar wens beschikbaar is.

 

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!