VIVE LA FRANCE! Heerlijk, we kunnen weer gaan genieten!

Het was even wachten, maar nu is het toch echt tijd voor die welverdiende vakantie! De rust, de ruimte en vrijheid, gemakkelijk met eigen vervoer op weg naar het genieten.

Wij staan te trappelen jullie te verwelkomen op de leukste campings zodat jullie er een vakantie van kunnen maken om nooit te vergeten.

Vragen of advies nodig? neem contact met ons op, we helpen jullie graag!

We zullen alvast wat voorstellen; wat dachten jullie van giga 5-sterren camping Le Vieux Port, met 7 zwembaden en direct aan het strand? Of Misschien de werkelijk adembenemende natuur bij Les Collines de Castellane?


Wie niet ver wilt rijden en toch op-en-top Frankrijk wilt beleven op een leuke en gemoedelijke camping, moet echt camping Les 3 Lacs du Soleil eens bekijken. Of gewoon de klassieker in de Côte d'Azur, het is altijd genieten op camping Domaine de la Noguière.


Als leuke verassing hebben we camping Port l'Epine in Bretagne, een kleinschalige camping met alles wat je nodig hebt EN je ziet daar gewoon de zee vanaf het veld! We zeggen het gewoon nog een keer: je-ziet-de-zee-vanaf-het-veld!

.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!