De leukste kampeervakanties voor iedereen!

Beheren

Wij zoeken voor seizoen 2024 beheerders voor onze accommodaties!

Zijn jullie of u in bezit van een eigen kampeermiddel*, hebben jullie de tijd en willen jullie/u heerlijk genieten op een camping in binnen- of buitenland? Even op die stoel zitten en een kop koffie drinken is heerlijk, maar een hele dag is wel wat lang! Dan hebben jullie/u toch liever iets om handen, sociale contacten en nog de mogelijkheid en tijd om zelf te kunnen genieten van jullie/uw 'tweede thuis' en omgeving!?

Koko Holidays is een kleinschalig familiebedrijf welke graag persoonlijke aandacht geeft aan haar gasten. Wij werken altijd met elkaar samen op alle niveaus en werken met korte lijntjes, hierdoor is iedereen betrokken en hebben we een gezamenlijk doel.
Wat verwachten wij in het kort: "Hobbyen" in een gemoedelijke persoonlijke sfeer. De (in kleine aantallen; 8 tot 20 stuks) accommodaties worden allemaal door een ander team opgebouwd en gereed gemaakt. De beheerders maken de accommodaties klaar voor de eerste aankomsten en geven een warm ontvangst aan de gasten. Tijdens het verblijf helpt men de gasten met vragen zoals: waar is de dichtstbijzijnde supermarkt, pinautomaat etc. of vragen met betrekking tot de accommodatie. Zijn er geen vragen, dan is gewoon een dagelijkse 'goedendag' ook altijd leuk om te wensen. En aan het einde van het verblijf het vertrek van de gasten regelen. (Schoonmaak wordt door de gasten zelf gedaan)
Dit moet niet gezien worden als een fulltime job, uitgezonderd van de wisseldagen is dit ong. een uurtje aandacht per dag. Hierdoor is er voldoende vrijheid om jullie eigen dagen in te vullen. Op de wisseldagen is het vaak wel een volle dag (afhankelijk van de hoeveelheid accommodaties) die aan de aankomsten en vertrekken besteed wordt. Dit omdat de gasten 's-ochtends vertrekken en 's-middags weer de nieuwe gasten arriveren, vaak verdeeld over de middag. 

Het spreken van andere talen is geen pré, hoewel Engels spreken overal en altijd wel praktisch is.
Naast een heerlijk lang vakantiegevoel staan er uiteraard naast een staanplaats ook vergoedingen tegenover de bewezen diensten. In loondienst of bijv. als zzp'er kan ook. (vraag naar de mogelijkheden)

Beheer gaat vaak in twee personen, als echtpaar of koppel (meestal 65+/VUTters) maar kan in sommige gevallen ook alleen. En is in de periode van medio/eind april tot medio/eind september. (verschilt iets per camping) De leeftijd is echter onbelangrijk, maar de wat hogere leeftijden zijn vaak tijd en inkomen onafhankelijk en zijn daarmee vrijer in hun keuzes. Een periode van medio/eind april tot medio/eind september op (de) camping/vakantie (verblijven) is namelijk als werknemer vaak te lang als verlof. Een echtpaar of koppel is voor de werkzaamheden niet nodig, maar is wel gezelliger en heeft het voordeel dat je elkaar kan afwisselen mocht bijv. iemand zich even niet fit voelen, maar is bijv. ook handig als alle aankomsten heel toevallig op hetzelfde tijdstip arriveren.

Hebben jullie/u al zin om te beginnen met het échte genieten?

*Geen eigen kampeermiddel en toch geïnteresseerd, wellicht kunnen we samen kijken naar een oplossing hiervoor.

De beschikbare locaties kunnen jullie/u onder de vacatures terug vinden.
Heeft dit jullie/uw interesse gewekt? Neem dan gerust even contact met ons op voor verdere vragen.