De leukste kampeervakanties voor iedereen!

Informatie

Koko Holidays is bij uitstek dé specialist voor de verhuur van luxe compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans op diverse Europese locaties welke binnen één dag aan te rijden zijn.

Daarbij kunnen wij u mooie opties aanbieden die wellicht zelfs met een eigen accommodatie niet mee genomen hadden kunnen worden, wat dacht u van vlonders, koelkast, vaatwasser, echte bedden etc. Maar ook mogelijkheden tot eigen douche en toilet.

Reserveren

In ons reserveringsysteem kunt u online direct de prijs en beschikbaarheid controleren. Hier ziet u ook gelijk de mogelijkheden en voorwaarden voor de betreffende locatie en accommodatie.
Mocht u liever per telefoon of per e-mail reserveren dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij helpen u graag hier bij.

Borg

Bij aankomst dient er ter plaatse contant een borg betaald te worden voor de door u gereserveerde accommodatie.

  • Bungalowtenten betalen € 50,00 borg per gereserveerde accommodatie
  • Stacaravans betalen € 100,00 borg per gereserveerde accommodatie
  • Lodgetenten betalen € 100,00 borg per gereserveerde accommodatie*

Wanneer er vertrokken wordt op de dag van vertrek om en nabij de afgesproken tijd, dan krijgt u direct de borg contant retour.

Wanneer u eerder, met spoed of 's-nachts vertrekt krijgt u de borg volgens afspraak met lokale beheerders retour.

*Alleen op camping Domaine de la Paille Basse is de borg afwijkend nl. € 230,00

Tolwegen

Wie al eens vaker in Frankrijk met de auto is geweest zal ongetwijfeld de tolwegen wel kennen. Voor degene die voor de eerste keer naar Frankrijk gaan rijden zullen wij hieronder wat meer informatie geven over de tolwegen ofwel 'Péages'.

Het kan zijn dat u op de route richting uw vakantie bestemming tolwegen tegen komt. Door heel Frankrijk bevinden zich diverse tolwegen (Péage) waarvoor een bedrag betaald moet worden om hiervan gebruik te maken. Het is belangrijk hier rekening mee te houden, er zitten namelijk ook duurdere tolwegen bij die € 30,- of soms zelfs hoger bedrag dan dat zijn. De prijs is afhankelijk van o.a. de lengte van de tolweg. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de tolwegen te vermijden (via de Route Nationale) door uw route aan te passen, hiermee rijdt u soms niet eens om, maar vaak duurt het dan wel wat langer omdat de maximum snelheid lager ligt en/of de banen smaller zijn of door dorpjes en stadjes voeren. Ook kunt u hier bijv. te maken krijgen met langzaam verkeer als agrarische voertuigen.

Bij de tolpoortjes kan het erg druk zijn, zeker tijdens de vakantieperiodes. Om een snellere doorgang te hebben kunt u het beste gebruik maken van uw creditcard. (Sommige andere internationale kaarten worden ook geaccepteerd, als bijv. tankpassen, DKV etc.). Mocht u geen creditcard hebben dan kunt u bij de ANWB ook een tolbadge aanvragen speciaal voor de tolwegen, zo kunt u toch gebruik maken van de snellere doorgang voor creditkaarten en wegabonnementen.

Om uw route uitgebreid te plannen met de bij behoorde tolwegen inclusief de prijzen hiervan of eventueel voor het vermijden van tolwegen (ook de afweging van de kosten voor het omrijden tegenover de tolbetaling) kunt u bij ViaMichelin terecht.

Mocht u vragen hebben over de tolwegen, dan helpen wij u hier graag verder bij.

Aankomst

De aankomsten vinden plaats tussen 15:00 uur en 18:00 uur, onze beheerders ter plaatse zullen u verwelkomen.

Mocht u de bovenstaande tijd niet kunnen halen, dan vragen wij u vriendelijk om ons hier zo spoedig mogelijk over te informeren. Wij kunnen dan met u een afspraak maken over uw aankomst.

De aankomsten kunnen (voornamelijk in het hoogseizoen) op vaste dagen zijn. Deze specifieke dagen verschillen per locatie en periode.

Vertrek

De vertrekken vinden plaats tussen 08:00 uur en 10:00 uur, onze beheerders ter plaatse zullen u uit checken.
Eerder vertrekken kan (uitgezonderd 's-nachts) in overleg met onze beheerders ter plaatse.

De vertrekken kunnen (voornamelijk in het hoogseizoen) op vaste dagen zijn. Deze specifieke dagen verschillen per locatie en periode.

Extra's

Naast de standaard reservering is het nog mogelijk om enkele extra opties aan uw reservering of accommodatie (achteraf) toe te voegen.

Alle extra's zijn altijd over geheel gehuurde periode.

  • Kinderpakket, deze bestaat uit een kinderbedje en een kinderstoel.* Niet afzonderlijk van elkaar te huren. Beschikbaar op alle campings, alleen te reserveren op basis van beschikbaarheid.
  • FLEXpakket, zorgt voor aangepaste voorwaarden met betrekking tot annuleren en (aan-)betalen.
  • Huisdier, op alle campings zijn huisdieren toegestaan. Het aantal toegestane huisdieren verschilt per camping. Exotische huisdieren op aanvraag. (Let op! Frankrijk heeft specifieke regels betreffend bepaalde rassen, informeer hiernaar)
  • Preferentie, een kosteloze voorkeur. Wij proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. In de meeste gevallen kunnen wij hier aan voldoen. Echter houden wij wel altijd rekening met essenties en aansluitend boeken. Bij algemene voorkeuren zijn wij wel altijd gebonden aan onze plaatsen, een voorkeur 'bij het strand' is dan ook alleen mogelijk wanneer een accommodatie bij het strand staat. In andere gevallen wordt deze voorkeur 'zo dicht mogelijk bij het strand'.
  • Essentie, een betaalde voorkeur. Wanneer 100% zeker wilt zijn van de plaats waar op uw staat, dan kunt u hiervoor een betaalde voorkeur bij boeken. Deze voorkeur gaat altijd in overleg, zodat de voorkeur ook daadwerkelijk nog naar wens beschikbaar is.

*Alleen op camping Domaine de la Paille Basse zit er ook een babybadje bij.

Auto

Er is slechts één auto toegestaan welke toegang krijgt tot de camping. Een eventueel tweede auto zal buiten de camping op de daarvoor aangewezen plek geparkeerd moeten worden. Vrijwel alle campings zijn voorzien van een slagboom, houdt u hierbij rekening dat deze in nachts gesloten zijn, doorgaans is dit tussen 23:00 uur en 07:00 uur.

Wijzigen

Een bestaande reservering wijzigen is in sommige gevallen mogelijk, afhankelijk van wat er gewijzigd moet worden zal dit beoordeeld moeten worden. Zo moet er bijvoorbeeld bij een andere periode naar de beschikbaarheid gekeken worden. Het kan zijn dat een wijziging kosten met zich meebrengt, hier verwijzen wij naar onze wijzigingsvoorwaarden. Bij vragen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Annuleren

Het kan zijn dat er onverwacht een situatie zich voor doet dat u uw reservering onverhoopt moet annuleren. Mocht u hiervoor niet verzekerd zijn dan zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wilt u vrijblijvend informatie over het annuleren en de kosten hiervan neem dan contact met ons op.

Voorboeken

Wanneer u alvast wilt boeken voor een aankomende periode welke nog niet beschikbaar is dan is dit uiteraard wel al mogelijk. Neem hier voor contact met ons, wij kunnen dan al uw favoriete plaats en periode vastleggen zodat u zeker bent van een plek in de accommodatie en camping naar keuze. Hier zit u niet direct aan vast, zodra de details bekend zijn kunt u de keuze maken om uw voorboeking definitief te maken.

Met alle zorgvuldigheid proberen wij zoveel mogelijk informatie te delen. Deels via de website, maar ook tijdens en na het boeken. Mocht er extra informatie gewenst zijn dan staan wij uiteraard tot de beschikking, schroom daarom niet hiervoor contact met ons op te nemen.