La Foux

Dat de Provence en vooral de Côte d’Azur voor de meeste mensen een buitengewoon aantrekkelijk vakantie gebied is, spreekt voor zich. Vanuit uw accommodatie kijkt u op de Roquebrune, de imposante steile rotspartij aan de grens van het kalksteengebergte, het Massif des Maures. De glooiende hellingen met lavendel, de mimosa, de kale hoogvlakten, het kalksteengebergte, de grillige rotspartijen, de diepe uitgesleten dalen (canyons) met wilde rivieren, adembenemende vergezichten, de bossen, de olijfboomgaarden, schilderachtige dorpen, historische steden, en de geur van bloemen, bomen en kruiden zijn er volop. In één woord een unieke streek. De zon, de aangename temperatuur en de Middellandse Zee, met haar prachtige stranden en baaien maken het plaatje compleet. Het strand ligt slechts op 20 minuten rijden. De camping ligt op loopafstand van het plaatsje Draguignan, wat beroemd is om zijn markt en dichtbij Fréjus. Deze historische stad is zeker een bezoek waard, niet alleen cultureel gezien, maar ook omdat er veel te doen en verkrijgen is. Nabij is ook St. Maxime, het gezellige dorpje met mooie haven, lekkere eettentjes en prachtige stranden. Maar ook de Mondaine en weelderige badplaatsen als Nice, Antibes, Saint Tropez of Monaco mogen niet in uw programma ontbreken. Ook niet te missen is tochtje Port Grimaund (Het Venetië van Frankrijk)

Zelfs Italië behoort tot een uitstapje, de badplaats Sanremo ligt op rijafstand van de camping.

De echte zwemmers kunnen niet zonder een bezoek aan één van de Aqualands! Het glijbanen- en water paradijs wat niet gemist mag worden. Of het nu met banden is, lang, donker of stijl is, hier wordt aan alle wensen voldaan!

Voor de sportievelingen onder u is La Foux een ideale uitvalbasis voor het maken van een stevige wandeling, een intensieve mountainbikerit, een kano- of kajaktocht, sportvissen, zeilen of surfen. Wilt u het wat rustiger doen, dan zijn er volop wandel-, mountainbike toertochten en bezigheden in de omgeving die minder extreem zijn. De Gorges du Verdon, een stuk van de camping vandaan levert onvergetelijke vergezichten op. De woeste bergrivier baant zich hier een weg door het diep uitgesleten dal. Er is hier volop wat te doen en te genieten aan de Côte d'Azur waardoor deze plek is bestempeld als de 'place to be'.

.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!