Les 3 Lacs du Soleil

De camping is gericht op families welke zich helemaal kunnen vinden midden in de natuur, in een ruime omgeving maar vooral van plezier houden. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er op de camping 3 grote meren. In de meren kan er gevist worden, maar het grootste meer van de drie wordt gebruikt voor meer dan alleen vissen. Een gedeelte hiervan is ingericht om in te zwemmen met een strandje en parasolletjes zodat er heerlijk genoten kan worden tijdens de warme dagen. Een ander stuk is voor de superglijbaan en het overige gedeelte is voor waterfietsen en paddlen. Naast het zwemmen in het meer kan natuurlijk ook gewoon gezwommen worden in het zwembad of als ouders lekker in de jacuzzi relaxen.
In de maanden juli en augustus is er animatie aanwezig, maar er zijn tal van andere mogelijkheden om je vermaken, zo is er een minigolf, tafeltennis, (beach)volleybal, sportparcour, speeltuin, jeu-de-boules, fitnesszaal etc. Op de camping zelf zal men tal van verschillende bomen vinden welke ook heerlijke schaduw kunnen bieden. De camping is zo ingedeeld dat er ook heerlijk een wandeling gemaakt kan worden, niet alleen tussendoor alle plaatsen maar ook grotere rondes om de meren heen zodat een langere ronde niet altijd hetzelfde hoeft te zijn.
De camping voorziet ook in gemakken als broodjes bestellen, wifi, bar, restaurant, waserette etc. Kortom een complete, nette en vooral leuke camping met het hele gezin.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!