Les 3 Lacs du Soleil

Tussen Lyon en Grenoble ligt in Rhône-Alpes het plaatsje Trept. Als men praat over een veelzijdig groen Frankrijk dan bent u in regio van Trept aan het juiste adres. Deze regio biedt veel mooie natuur van bergen tot bossen en van meren tot grotten. Ook op het gebied van cultuur is er voldoende te vinden, zo staat de plaats Morestel bekend als de stad der schilders of vele historische stadjes als Cremieu zijn zeker het bezoeken waard. Een greep uit de mogelijkheden is bijvoorbeeld een bezoek aan de watervallen van Glandieu, de grotten van La Balme, Château de Serrières of de destilleerderij van Chartreuse.
Voor de actievelingen is er Vallée Bleue in de buurt, dit activiteitenpark biedt een tal van outdoor activiteiten: zwemmen, canyonning, raften, waterski, varen, kayak, flyboard, mountainbike, karten, vissen, e-quad etc. Op een afstand van 18 kilometer is ook het attractiepark Walibi Rhône-Alpes (en Aqualibi) te vinden wat genoeg plezier biedt voor klein en groot in 1 of meerdere dagen.
Naast de dagjes weg zijn er natuurlijk ook de diverse marktjes, brocante, restaurantjes, supermarkten, boutiekjes etc. waarmee de dagen gevuld kunnen worden. In deze streek zijn o.a. wijn, kaas, kastanjes, nougat, truffels, lavendel, olijven een greep uit de lokale lekkernijen. Kortom het echte Franse Frankrijk komt hier helemaal tot zijn recht.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!