Les Charmes

Het bij Nederlandse vakantiegangers geliefde Dordogne is niet voor niets zo populair. De gelijknamige rivier stroomt hier dwars door het prachtig gebied met haar wonderschone natuur en middeleeuwse schatten. In de omgeving kunt u volop genieten van het afwisselend natuurschoon, wijnhellingen, sprookjesachtige kastelen, spannende burchten, grotten de vele historische gebouwen en steden zoals Sarlat, Domme, Monpazier, Racamadour en Bergerac.


Geniet hier ook van de heerlijke streekgerechten, zoals fruit de canard, of van de plaatselijke wijnen. Dagelijks zijn er traditionele markten. Het Château de Beynac, Château de la Roque, Château de la Roque en Les Milandes mag u niet overslaan. Ook de druipsteengrotten van Lascaut is een mooie beleving voor jong en oud. Ook voor de sportievelingen is deze streek uitermate geschikt. Wandelen, fietsen, paardrijden, survivallen, paintballen, kanoën en golfen horen onder andere tot de mogelijkheden. Echt spannend is een ballonvaart maken over de streek.


Maar natuurlijk is de Dordogne rivier de rode draad door het landschap, welke niet alleen sfeer geeft maar ook bijvoorbeeld boot en kano mogelijkheden. Kleine aftakkingen, laag watertjes en spelerij zorgen voor veel water- en zwemvertier en geven het typerende groen aan het gebied gebied.

Gezien de camping dichtbij  de wat grotere stad Sarlat ligt (+/- 10 km) biedt dit nog een scala van extra's! (Restaurants, terrassen, ijssalon, winkels, supermarkt, verhuur, markten, cultuur, activiteiten etc.)

Dordogne
Dordogne
Dordogne
Dordogne
Dordogne
Dordogne

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!