Lodgetent, type BL

Compleet ingerichte extra luxe lodgetent (max. 6 personen)
De extra luxe lodgetent heeft door de rechte wanden en het hoge puntdak veel meer ruimte dan de andere accommodaties, met de houtconstructie geeft dit echt het glamping gevoel. Het dak loopt nog een stuk door en geeft daarmee deze accommodatie een overdekte veranda, wat het buiten zitten nog extra comfort en gezelligheid geeft, daarbij helpt het ook te schuilen voor de zon of een zomers buitje. Deze accommodatie is voorzien van een mooie houtenvloer.

Deze accommodatie heeft een keukenblok en is voorzien van onder andere: diverse borden, diverse schaaltjes, diverse glazen, divers bestek en toebehoren, mokken, pannen (potten) en keukengerei. Naast het keukenblok is een groot formaat koelkast met apart vriesgedeelte en een vier pits gasfornuis. Verder is er nog een filterkoffiezetapparaat, magnetron en een waterkoker aanwezig. Uiteraard is er ook verlichting en stroom aanwezig. (Niet geschikt voor hoog wattage apparaten en elektrische auto’s.)

In het leefgedeelte is een tafel en zijn er stoelen aanwezig, deze kunnen ook buiten geplaatst worden. Voor buiten zijn er ook nog twee ligbedden en een parasol aanwezig. In de accommodatie is er verder nog handige inventaris aanwezig als stofzuiger, bezem, emmer, droogrek, blik met handveger etc.
Het slaapgedeelte heeft een kleine midden slaapcabine, een linker en een rechter slaapcabine. De hoofd slaapcabine is voorzien van één tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en naar gelang het aantal gereserveerde personen zijn de cabines aangevuld met eenpersoonsbedden (70 x 200 cm). Alle bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden en hoofdkussens. Vaak kan de auto naast de accommodatie staan en anders wel op de parkeerplaats vlakbij


Zelf meebrengen
: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.) 


N.B. Per campinglocatie kunnen er minimale verschillen in de inventaris zijn.Deze accomodatie is op onderstaande campings beschikbaar

 

Domaine de la Paille Basse

LOT / DORDOGNE, FRANKRIJK (979 km vanaf Utrecht)

Een geweldig mooie camping in harmonie met de prachtige bosrijke natuur en omgeving.

Ontdek meer

La Foux

CÔTE D'AZUR, FRANKRIJK (1.286 km vanaf Utrecht)

Een perfecte uitvalsbasis om te vertoeven in de Côte d'Azur en Zuid-Frankrijk te verkennen.

Ontdek meer

Les Charmes

DORDOGNE, FRANKRIJK (1.015 km vanaf Utrecht)

Een charmante camping met alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie in een schitterende omgeving.

Ontdek meer

            Reserveer hier een lodgetent type BL            

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!