Lodgetent, type SL

Compleet ingerichte lodgetent (max. 6 personen)

De luxe lodgetent geeft net dat extra glamping gevoel door zijn ruime houtskelet. Het verlengde dak boven de veranda maakt het buiten zitten nog aangenamer, zo biedt het bescherming tegen zon of evt. een zomers buitje, maar het is ook gewoon erg knus. Deze accommodatie staat op vlonders waardoor er een mooi vlakke ondergrond is, het voorste gedeelte is het leefgedeelte en aan de achterkant is het slaapgedeelte. De accommodatie is ruim genoeg om binnen in te verblijven, ook wanneer het weer wat minder is.

Deze accommodatie heeft een keukenblok voorzien van onder andere: diverse borden, diverse schaaltjes, diverse glazen, divers bestek en toebehoren, mokken, pannen (potten) en keukengerei. Naast het keukenblok is een groot formaat koelkast met apart vriesgedeelte en een vier pits gasfornuis. Verder is er nog een filterkoffiezetapparaat en een waterkoker/fluitketel aanwezig. Uiteraard is er ook verlichting en stroom aanwezig. (Niet geschikt voor hoog wattage apparaten en elektrische auto’s.)
In het leefgedeelte is een tafel en zijn er stoelen aanwezig, deze kunnen ook buiten geplaatst worden. Voor buiten zijn er ook nog of twee relaxstoelen of twee ligbedden en een parasol aanwezig. In de accommodatie is er verder nog handige inventaris aanwezig als stofzuiger, bezem, emmer, jerrycan, droogrek, blik met handveger etc.
Het slaapgedeelte bestaat uit opgesplitste cabines met doekscheiding. De slaapcabines zijn voorzien van één tweepersoonsbed en naar gelang het aantal gereserveerde personen zijn de cabines aangevuld met eenpersoonsbedden.
Voor en meestal ook naast de accommodatie is ruimte aanwezig om buiten te kunnen zitten. Vaak kan de auto naast de accommodatie staan en anders wel op de parkeerplaats vlakbij.


Zelf meebrengen
: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.)


N.B. Per campinglocatie kunnen er minimale verschillen in de inventaris zijn.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!