Stacaravan, type CD

Compleet ingerichte extra luxe stacaravan (max. 6 personen)
De luxe stacaravan is met de 4 kamers ruim en is van alle gemakken voorzien, met een verblijf in deze stacaravan is het genieten in de overtreffende kampeer klasse. De stacaravan is 8,5 x 4 meter en voorzien van een houten terras van 6 x 2,5 meter. Voor de nodige schaduw zijn er 2 grote parasols die het terras overdekken. Uiteraard heeft deze accommodatie een eigen douche, wastafel en afzonderlijk toilet. Ook niet te vergeten is de luxe van bijvoorbeeld een vaatwasser.

Deze accommodatie heeft een groot keukenblok met koud en warm water spoelbak en is voorzien van onder andere: diverse borden, diverse schaaltjes, diverse glazen, divers bestek en toebehoren, mokken, pannen (potten) en keukengerei. Naast het keukenblok is een groot formaat koelkast met apart vriesgedeelte en een vier pits gasfornuis. Verder is er nog een filterkoffiezetapparaat, magnetron en een waterkoker aanwezig. Uiteraard is er ook verlichting en stroom aanwezig. (Niet geschikt voor hoog wattage apparaten en elektrische auto’s.)
In het leefgedeelte is een gezellige eet- en zithoek met bank, tafel en stoelen aanwezig. Voor buiten zijn er ook tafel en stoelen aanwezig en daarbij nog twee ligbedden. In de accommodatie is er verder nog handige inventaris aanwezig als stofzuiger, dweil, bezem, emmer, droogrek, blik met handveger etc.
Het slaapgedeelte zijn 3 afsluitbare slaapkamers. Een slaapkamer voorzien van één tweepersoonsbed (140 x 200 cm) en 2 andere slaapkamers met elke twee eenpersoonsbedden (70 x 190 cm). Alle bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden en hoofdkussens. Vaak kan de auto naast de accommodatie staan en anders wel op de parkeerplaats vlakbij.

Zelf meebrengen
: bed-, bad- en keukenlinnengoed (dekbedovertrek, onderlaken, theedoeken, handdoeken e.d.)

 

* Op camping Les Etangs Fleuris is deze 6,00 x 3,00 meter en voorzien van overdekt terras.


N.B. Per campinglocatie kunnen er minimale verschillen in de inventaris zijn.

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!